Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Cathrine Weilby – nu med egen fanklub

January 25th, 2009 · No Comments · Diverse, Klampenborg

En koncentreret Cathrine Weilby på vej til banen>

Cathrine Weilby “holder på formerne” ved vinterophold i Chile. Man kan ikke sige, hun bruger tiden på at slappe af el. noget som helst. Der rides igennem. Cat har nu siden hun tog afsted, kunnet kalde sig vinder 5 gange. Det er dælme sejt gået. Har man så samtidigt set løbene fra Chile, så ved man at ridestilen er meget anderledes end i Europa og Norden. Voldgiften her ville da få sig op til flere tilfælde, hvis der blev redet tilnærmelsesvis ligesådan her.

Alle de sejre, og Cat’s dygtighed iøvrigt har adstedkommet hendes egen Fanklub på Facebook (gruppen er der, men har ikke været aktiv siden 2014). Så vil du være med så er den åben for alle interesserede. Der ligger også et link, hvor du netop kan se løbene fra Chile.

Derudover er Cathrine nok en af de jockeys jeg har flest fotos af i alle mulige sammenhænge. Nedenfor et lille udvalg.

Cathrine på vej til start på Marezzo

På vej til vindercirklen på Roswell

På vej på banen på Royal Legend

På vej til vindercirklen på Lady Chablis

Opdateret og flyttet 30. januar 2019

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment