Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinterlook og slud

January 24th, 2009 · 1 Comment · Diverse, Foto

Idag havde jeg bestemt, at jeg skulle en tur op til Finish en tur. Koste hvad det ville. Medmindre himmel og hav stod i et, så var det en fast del af dagen idag. Altså tog jeg først et smut i stalden og derefter kørte jeg nordover, for at se, hvordan mit røde apparat har det. Vejret var, da jeg kørte fra Klampenborg akkurat tørt, men det varede ikke længe, før der begyndte at komme noget nedbør, omend i små mængder. Sådan noget sludagtigt noget.

Da jeg nåede folden med heste, var det en noget trist forsamling at se på. Våde og rimeligt mudrede, for sådan er vinterlooket – ihvertfald det mudrede. Nu kunne de så føje våde til, og de så ærligt ikke ud til at nyde livet vildt meget. Det forstod jeg godt, for det her nedbør blev mere og mere, og det var mørkt som graven også. Jeg tænkte om jeg helt skulle opgive det med fotos, men det gjorde jeg ikke, og det blev omstændighederne taget i betragtning, faktisk helt okay synes jeg. Jeg bevægede mig ikke ud på folden, for der var ingen i nærheden og de stod så fredeligt. Og jeg ved, det ville give anledning til skænderier, hvis jeg skulle sludre med Finish. Han registrerede helt klart, at jeg var der, men han rørte sig ikke ud af flækken i den tid, jeg var der. Det var så godt for noget, nemlig fotograferingen, for hele flokken stod tæt på hegnet i den rigtige ende af folden (dermed ment oppe ved lågen).

Jeg susede rundt og tog lidt fotos, afleverede gulerødder til Finish, der iøvrigt havde fået en spandfuld, for Eva, havde også været forbi. Det vidste jeg godt hun enten havde været, eller skulle, men det havde hun så været. Jeg ville jo egentlig gerne have tilbragt lidt mere tid der, men vejret indbød ikke (nu regnede det temmelig meget), og der kan blive en anden gang.

Dog slog det mig igen idag, hvor særlig Finish er, og selv smurt ind i mudder har en en helt særlig udstråling og værdighed som ingen anden hest, jeg kender. Han er bare det smukkeste jeg kan se, sådan er det bare. Så rigtig dejligt lige at være oppe og se ham!

Tags: ··

One Comment so far ↓

Leave a Comment