Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Galoptræner Bendt Jensen er død 79 år gammel

February 9th, 2009 · 2 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Bendt Jensen på Derbydag 2008, sammen med sin søn Ole

Dagen idag var i forvejen trist, som jeg fortalte om igår. Her idag fik vi så endnu en trist besked. Her til morgen gik Galoptræner Bendt Jensen bort i sit hjem på Klampenborg Galopbane. Bendts liv i galopsammenhænge går rigtig mange år tilbage, og en galopbane uden ham, er næsten utænkelig.

Udover selv at være træner til det sidste, har han også fostret sønner, der alle har været og er beskæftiget ved sporten, Lars Kelp, Kim og Ole Krøjsfeldt. Det bliver tomt uden Bendt, men i det mindste fik han lov at være omkring sine heste og det liv han elskede til det sidste. Må han hvile i fred, der hvor han er nu!

Tags: ···

2 Comments so far ↓

  • horseracing.dk

    Tror det er meget normalt, at man har det sådan, når man er yngre. Han har set meget skidt ud længe, og han har ikke sparet sig selv, så også for mennesker, kan der komme et tidspunkt, hvor det er okay at sige pænt farvel. Og der tror jeg egentlig vi var i dette tilfælde.

  • Lene

    Ja der bliver tomt uden Bendt, jeg havde troet at banen ville lukke før han gik bort. At han simpelthen var for stædig til at dø. Men sådan skulle det ikke være desværre 🙁

Leave a Comment