Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Når jeg nu alligevel var der

February 1st, 2009 · 2 Comments · Foto, Karlebo

Jeg havde en aftale med Hanne, om nogen fotos. Og jeg kan jo ingenlunde være i Karlebo og ikke tage nogen fotos af Finish! Så her er lidt af hvad Finish kom med på igår. Noget var tilsigtet og andet var rent held, fordi han alligevel stod i vejen *S* Vi havde iøvrigt vores hyr, for de vil allesammen snakke, og når de står “på tæerne” af en og samtidig skal diskutere, hvem der skal først skal snakkes med, så er det altså ikke ret let at fotografere, udover at man skal passe på ikke at blive den berømte lus mellem 4 hestehove el. noget. For de der småskænderier, kan godt udvikle sig lidt og så skal man helst ikke stå i vejen. Det var godt nok ikke let, men fotos fik jeg da taget.


Finish, Hanne og Danetime Music (IRE)


Finish med Hanne bagved og Danetime Music (IRE) f. 2004 v/Danetime (IRE) – Tuesday Morning (USA) – i midten ses Miss Tyson f. 2008 v/Pistachio – Working Girl


Hanne og Scotland (DEN) f. 1993 v/Prince Map (FR) – Baussibay (FR) og Finish der kigger på – længst til venstre anes Shangri La


Finish på vej hen til hegnet for at sludre lidt med mig. Da han var færdig med det skrabede han lidt i jorden, som ville han rulle sig, men ombestemte sig og tog den for fuld knald ned i den anden ende. Det er set før, så ikke noget underligt i det. Til gengæld rullede han sig lidt længere inde på folden lidt senere som det ses


Det sidste syn, jeg forlod Karlebo med. Smukke Finish nysgerrig som altid holder nøje øje med Jens (Hannes mand), der henter lidt “foder” til brændeovnen – Foran Finish er det Sugarbabe f. 2006 v/Academy Award – Cheetah , som også kommer ind på Enghavelyst på et tidspunkt, ligesom Lunar Boss f. 2006 sk v v/ Highest Honor -Luna Marea ses helt til højre for Finish. Også en af vores løbsheste

Tags: ········

2 Comments so far ↓

Leave a Comment