Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Royal Eleven 2000-2009

February 27th, 2009 · No Comments · Diverse, Photo Burt Seeger


Mark Larsen på Royal Eleven br hp v/Ballet Prince (IRE) – Ligegaux Maximum (FR) i 2004 – Foto: Burt Seeger

Dette foto bringes for at ære Royal Eleven som døde i onsdags. Og som en tanke til hendes ejere, som jeg ved er dybt ulykkelige, over tabet af deres hjertebarn. Fotoet har altid været et af mine absolut favoritter – det er et genialt billede både af “Royalen”, og af Jockey Mark Larsen.

Trist og dobbelt trist, for den smukke hoppe døde i barselsseng og også føllet gik tabt. Så tabet kan ikke være værre. Men der var desværre ingen anden udvej på det. Heldigvis er der så to børn af hende nu. Det er den eneste trøst, hvis nogen i sådan en situation.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment