Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

22. marts 2009 Staldrundgang

March 24th, 2009 · 2 Comments · Diverse, Enghavelyst, Foto, Klampenborg

Loquita og Susan før staldrundgangen

Alle de nysgerrige mennesker, lige før det går løs

Ham her måtte jeg bare have et foto af, ganske som sidste år – Fly SocietyDen første af vores heste klar til at gå ud – Air Strike Eleven sammen med Katrine Lau og Lene Holmbæck

Malin Karlsson, Loquita og Susan

Loquita og Susan i ringen

Malin Karlsson, Daychan og Iben Hjorth Buskop

Fauve, Lene Holmbæck og Iben Hjorth Buskop

Jeg ankom tidligt, for jeg ville ikke stå i samme situation som sidste år, hvor jeg havde for lidt tid. Det var ikke så ikke min skyld udelukkende, men uanset havde jeg for lidt tid. Altså var jeg i god tid dennegang.

Jeg afstod den ene af mine heste, for jeg var allerede der sløj. Så på den måde skulle jeg “kun” vise Finish (se Christinas fantastiske foto af ham her) frem.

Det var også fint nok, bortset fra, at han havde hidset sig op, så han var svedt op. Eftersom han stadig er meget langhåret, så krøllede han og så faktisk ikke så fin ud igen lige på udvalgte steder. Det har man få sin pudsen og poleren. Men godt ser han nu ud alligevel.

Jeg har ikke taget så mange fotos igen, men her er de vigtigste. Alt gik fint og alle heste var faktisk fine.

Opdateret 9. januar 2019. Oprindelig postet på deborah.dk

Tags: ·············

2 Comments so far ↓

  • horseracing.dk

    Margrethe – Tusind tak skal du have. Det glæder mig! Jeg tager jo fotos for min egen skyld, men hvis de samtidig bringer noget til andre, er det jo super! Og vi havde en god morgen med at ordne og nusse alle hestene fine. Men det var koldt

  • Margrethe

    Sikke nogle dejlige billeder, man kan næsten dufte hestene 😉

Leave a Comment