Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

En tur på banen…

March 13th, 2009 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto


Cathrine Weilby på Fine Dandy og Lene Lützhøft på Finish 18. marts 2008

Idag var den røde en tur på banen, og det bekom ham meget vel. I modsætning til ovenfor var det Cathrine, der red ham. Jeg havde jo ordnet ham meget grundigt igår inden jeg gik, så hun kunne sadle op og ride ud, uden at gøre meget ved ham. Han fik så den store tur af mig senere.

At han ikke er så langhåret som sidste år, skal ikke tages som, at han ikke fælder. Det kan jeg hilse og sige at han gør. Og vores stående joke omkring, at jeg strigler ham skaldet, den holder ihvertfald ikek p.t. Jeg børster og børste og ønsker mig et hårfilter, for jeg er ved at blive kvalt i hår og det kan dårligt ses på ham bagefter. Men lige pludselig kan det forhåbentligt.

Finish hader noget, der lugter stærkt, og uagtet han udemærket ved, at jeg ikke gør ham noget ondt, så kan han blive stikfornærmet. Således idag, da jeg tillod mig at komme Trustbuster i hans ene fod. Da han lugtede, hvad det var, så skulle han ikke nyde mere, og så vendte han rundt. Så kunne jeg stå der med mine talenter. For for at være sød, havde jeg jo ikke bundet ham op. Det skulle jeg så have gjort, og det vidste jeg jo godt. Jeg fik lige hjælp til at fange ham og så blev han bundet, og så var der jo heller ikke noget. Sjov er han – det skal lige demonstreres 😉

Det var langt fra at være sommer idag. Det var p….koldt for nu at sige det mildt. Foto fra sidste år, hvor det faktisk blev snestorm efter ovensiddende foto er taget. Håber det er slut med det, men man ved jo aldrig. Koldt nok var det idag til, at Finish fik ekstra frakke på. Han skal heller ikke fryse.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment