Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Pedicure i regnvejr

March 2nd, 2009 · 1 Comment · Behandling etc., Dejlig dagligdag, Foto


Man er vel vågen? – Finish har hørt sidekammeraten ca. 10 minutter før de lander på adressen – og man kan jo lige kalde og minde om, at de godt må skynde sig

Smukke hesten har fået pedicure idag. Både af mig, som vaskede hans ben i sæbespånevand og af smeden. Jeg var spændt på, hvad han sagde til det med sæbevandet, for vi plejer godt at kunne skulle snakke lidt om det først. Ikke idag, han stod bomstille. Måske også dejligt at få vasket dem i dejlig varmt vand. Jeg nåede kun at knubbe ham på den ene side grundigt, så kom smeden og skulle lægge sko om og “file negle”. Det var jo “smart”, for jeg havde lige ordnet fusser. Men det var da ikke værre end at de fik en omgang mere, da han var færdig. Til gengæld slap han for mere pilleri idag. Så tager vi lidt imorgen også. Jeg havde jo også hjulpet med de andre, så jeg var lidt træt på det tidspunkt.

Iøvrigt er hans fødder helt vildt fine i forhold til sidste år. Ingen mug overhovedet, hovene pæne og pelsen laaangt fra så pjusket og lang som sidst heller. Men han fælder HEEELT vildt. Til gengæld er der en chance for at få ham pæn hurtigt. Det er kun på hals og ben han er langhåret.

Inge kom forbi, men hun har det stadig ikke godt, så hun listede af igen ret hurtigt, da hun havde set, at han var i gode hænder og havde fået sine gulerødder. Vejret var også rædselsfuldt. Regnfuldt og koldt og klamt. Men når jeg ser fjæset ovenfor, så skinner solen 🙂

Tags: ···

One Comment so far ↓

Leave a Comment