Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Staldrundgang

March 28th, 2009 · No Comments · Diverse, Foto

Jeg har jo af gode grunde ingen fotos af Finish til staldrundgang idet, jeg jo trak ham og gjorde ham så fin som vel muligt. Han fik om morgenen vasket fusser i sæbevand og blev striglet så han var så pæn som overhovedet vel muligt med “Alaskabjørnepels”! Han så faktisk helt hæderlig ud, når jeg selv skal sige det. At jeg jo så altid synes, han er verdens dejligste, er jo en anden sag, men derfor måtte han nu godt tage sig så pæn ud som muligt 😉 Det fik han så lige ødelagt den røver. Han fik hidset sig sådan op, at da jeg kom for at gøre klar til at gå ud, var han svedt op og lignede på udvalgte steder en krøllet klud 🙁 Det var jo ikke lige planen, men sådan kan det gå. Som Hanne sagde – vi skulle faktisk have taget ham først. Og det skulle vi, men pyt skidt. Jeg håber, at det trods alt kunne ses, at jeg havde brugt meget tid på ham, som jeg iøvrigt gør altid.

Der kommer givetvis flere billeder fra staldrundgangen rundt omkring og også af Finish. Indtil videre ligger der et smukt et, taget af Christina Højelse her, ligesom der er fra staldrundgang iøvrigt. Mine fotos fra dagen ligger her.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment