Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Finish’ 10 års fødselsdag

April 26th, 2009 · No Comments · Diverse, Enghavelyst, Foto, Klampenborg


Tirsdag den 21. april var Finish’ 10 års fødselsdag. Selvfølgelig skulle der diskes op med boller og lagkage og flag på boksen havde han skam også (dem glemte jeg fjols at fotografere). Bollerne blev lidt flade, men de smagte fint, og lagkagerne (der var 2), var det helt store hit, til trods for, at det var min debut udi den slags. Men jeg må give vedkommende ret (husker ikke hvem), der sagde, at det er svært at gå galt med lagkage. De her var ihvertfald basis for en gentagelse og der var jo desværre mange, der var på job, så vi må gentage en dag, hvor alle kan deltage. Finish fik selvfølgelig både æbler og gulerødder og han var fint tilpas.


Mille Eisner på Finish inden de tog afsted og senere på banen med henholdsvis Cathrine Weilby på Royal Award og Susie Glennie på Fauve


Inge sammen med Dyrlæge Poul Hjorth, der spiste 2 store stykker lagkage, som var ham velundt

Tags: ·········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment