Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Finish og Royal Award

April 10th, 2009 · 1 Comment · Dejlig dagligdag, Foto


Cat på Royal Award – højt til hest 🙂


Mille og Finish inden turen på banen


Finish og Royal Award på banen. Først i en stille canter med Finish forest og senere med tryk på med Awarden forest

Tags: ····

One Comment so far ↓

  • Deborah’s » Blog Archive » Forår og summen på Galopbanen

    […] Det var det mest fantastiske forårsvejr igår. Dog var det ret så koldt tidlig morgen på banen, når man ikke stod i stolen og stod stille. Det var vi flere til at bevidne. Men op ad dagen fik solen rigtig magt, og det var i mit hoved den rigtige første forårsdag. Med en uge til sæssonstart (imorgen godt nok, men stadig) og et så godt vejr mødte “tropperne” op i stor stil. Det var lige før, der var flere biler end på visse løbsdage. Men dejligt med en masse interesserede mennesker og masser af heste, der gik arbejde. Med sådant et vejr skal man være et skarn, hvis man ikke benytter sig af alt det skønne lys. Som det ses – det gjorde jeg også I de tilfælde, hvor jeg ikke har skrevet, hvem det er, er det fordi jeg ikke ved det. Gør du – så giv mig lige et hint. Altid rart at vide. Håber du nyder forårsstemningen fra banen ved at se fotos, og forhåbentlig har de givet dig lyst til at besøge banen, når den åbner den 18. har du ikke været der før. Udover de viste, var også Finish First og Royal Award en tur på banen. Dem kan du se her. […]

Leave a Comment