Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fotofantastisk Finishmorgen

April 4th, 2009 · 1 Comment · Dejlig dagligdag, Foto

Det var en fortryllet morgen. Der var dog stadig is på bilen, men ikke særlig tykt lag, så af kom det hurtigt og jeg begav mig afsted mod stalden. Der var ingen pladser oppe ved vejen, så jeg måtte helt forbi det Eisnerske Palæ, for at få en plads. Så skulle jeg gå på mine små fusser tilbage mod Enghavelyst.

Så langt nåede jeg dog aldrig, for på vejen mødte jeg favoritheste og mennesker, og dem ville jeg absolut med på banen. Det var Iben på Neptune (som jeg jo har taget en del hånd om også nyeligt, og som jeg holder meget af), og så min elskede Finish sammen med Signe. Vi fulgtes ad ned på banen, hvor jeg tog ovenstående fotos. Jeg behøver vel ikke sige, hvor dejlig en start på dagen det var?

Tags: ····

One Comment so far ↓

  • Deborah’s » Blog Archive » Tidlig tåget morgen

    […] Jeg havde jo fulgtes ned med Finish og Neptune, men det viste sig, at også andre, skulle den tur ned fra morgenen af, som det ses ovenfor. Det var helt vildt smukt dernede omend meget tåget. det giver et eventyrligt skær dernede. Hanne kom ned for at høre, hvordan det var gået. Det var fint, så kunne jeg komme med hende hjem. […]

Leave a Comment