Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Nicholas Cordrey tilbage på banen

April 5th, 2009 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg

Idag skulle Nicholas Cordrey på banen for første gang. Han havde specielt bedt om, at få lov at låne Finish til formålet for at komme igang stille og roligt. Det var ikke noget, Finish ville have været aspirant til tidligere i sit liv, og stor er glæden over, at han er nået dertil hos mig og ikke mindst hos Inge, som jo også elsker ham højt.

Jeg mødte en times tid før, de skulle ride ud, så jeg havde god tid til at ordne ham. Han fik ordnet fødder og fik vasket alle i sæbespåner. Det er nemlig godt til de hvide sokker. Og så blev han selvfølgelig striglet til den store guldmedalje. Nicholas var også godt tilfreds med servicen. Og Finish var bare superfin, og de havde en dejlig tur. De fulgtes som det ses med Iben og Neptune. Det er er en success de har tænkt sig at gentage, så Nich kan komme godt igang igen.

Efterfølgende tog jeg mig af Finish og fik ham vasket og skrabet og givet dækken på og den slags. Og så kunne jeg senere godt tage hjem med god samvittighed.

Opdateret 16. februar 2021

Tags: ····

One Comment so far ↓

  • Deborah’s » Blog Archive » Nicholas Cordrey på Banen for første gang

    […] Idag var en stor dag. Både for Nicholas Cordrey, som skulle på banen igen for første gang siden sit uheld og for os, som var benovede over valget af hest. Men ikke desto mindre, var det helt præcis sådan det var, at Finish skulle passe på Nicholas idag og det gjorde han til UG og kryds og slange og begge kom tilbage og var glade efter en god tur. Og så var vi jo alle glade. Med på turen var Iben og Neptune. Resten fotos ligger ovre hos Finish. […]

Leave a Comment