Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Wellnessaftale

April 29th, 2009 · No Comments · Behandling etc., Foto

Finish og jeg havde en aftale idag. Han skulle have massage af Eva, som er medejer af ham. Jeg var der lidt før, så vi lige kunne gå en tur op i Dyrehaven. Nu er det ikke givet, at fordi jeg synes, det er en super idé at gå derop og få lidt græs el. frisk udsprungne bøgeblade, at Finish også synes. Men idag var vi helt enige og han nød det og var meget afslappet og glad.

Da tiden kom, listede vi ned igen og så lidt efter kom Eva. Ovenfor fortæller hun ham i det ene øre, hvor smuk og dejlig han er og han har mig i det andet, efter endt massage. Så hvordan han undgår at blive indbildsk ved jeg ikke, men det gør han ikke 😉

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment