Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Capinordic Private Banking Ærespræmie – 2400 m

May 23rd, 2009 · No Comments · Foto, Løbsdage

Vejret artede sig, og var rigtig fint til Kristi Himmelfartsdags løbsdag på banen. Godt nok, for det det var en lang en – dagen altså. Fra morgenen af var jeg i stalden ved 7-tiden og fik ordnet Finish og gik til hånde iøvrigt. Løbene startede tidligt, så det var om at blive færdig, så man også kunne nå hjem og skifte og tage et bad. Det nåede jeg også, og blev hentet kl. 12 af Lotte.

Banen var fin nok, men hårdere end vi havde troet med alt det vand, der er kommet. Den røde skulle kun gå med 52 kilo, så det skulle være en fordel for ham, men han var i godt selskab, så da de kom blæsende bagfra i horder, synes han ligesom ikke lige, at det var sagen. Det var okay. Han var glad, mens han gik rundt og i det hele taget, og det er altså langt det vigtigste.

Det er vel ikke underligt, at Katrine mens hun gik rundt i Paddocken med ham, hørte lutter roser hele vejen rundt, for hvor godt han ser ud, ham det røde spetakel 😉 Og om ikke andet tjente dagen også et andet godt formål. Jeg fik en masse billeder af Cathrine og Finish, for det er faktisk aldrig før lykkedes mig at få nogen gode. Med det her superlånekamera, jeg har p.t., så er de i den grad i hus.


I paddocken inden løbet


På vej til start


Rundt første gang


Per-Anders Gråberg på Mirobolant (SWE), Finish og Cat og Marc Stott på Little Big One


Finish og Cat, Marc Stott og Little Big One og Mark Larsen på Cordwain (GB)


Hm, så gik de forbi! Fra venstre ses: Kim Andersen på Vanity Fair, Per-Anders Gråberg på Mirobolant (SWE), Lennart Hammer på Condor, Cathrine Weilby på Finish og Marc Stott på Little Big One

Løbet blev vundet af Kim Andersen på Vanity Fair og dernæst fulgte Lennart Hammer på Condor og Mark Larsen på Cordwain (GB). Sidstnævnte havde iøvrigt favoritværdigheden

Tags: ···········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment