Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tilbage

May 19th, 2009 · No Comments · Ikke kategoriseret

Finish blev hentet på landet idag. Af undertegnede helt personligt. Det var skønt at se ham igen, og han virkede bestemt også glad for at se mig.  Han var desværre noget urolig på turen ind, og landede svedt på Enghavelyst.

Han kom på fold og dampede lidt af og rullede sig. Senere blev han så vasket af og vi gik en tur. Så snart han vidste hvor vi var, var der ikke mine til noget overhovedet, og han var helt rolig og nød også vores gåtur. Så det var dejligt. Han blev børstet lidt, for han havde sand i pelsen endnu, og han spiste hø sålænge. Det fortæller, hvor afslappet han var. Rigtig dejligt. Imorgen skal jeg ned til ham igen, min solstråle.

Finish starter på torsdag i dagens første løb!

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment