Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Finish og Lunar Boss til Derbygalop

June 24th, 2009 · No Comments · Diverse, Foto


Finish First redet af Stella Rasmussen og Lunar Boss med Malin Karlsson i sadlen til Derbygalops mandag morgen

Man kan nogengange blive glædeligt overrasket! Det blev jeg mandag. Jeg havde lige været oppe og spørge Hanne om noget vedrørende en af vores andre heste til Derbygalops mandag morgen, da hun fortæller mig, at Lunar Boss skam har følgeskab af en rød herre!!!

Unødvendigt at sige, at mit gamle hjerte var ved at svulme over af stolthed da min smukke røde, kom forbi på græsset. Selvom man er 10 år, så er man noget ganske særligt og gjorde sig absolut flot blandt alle de andre.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment