Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Marx Brothers Handicap – 2200 m – Paddock

June 14th, 2009 · No Comments · Foto, Klampenborg, Løbsdage


Katrine Lau med Finish


Lotte og Eva i Paddocken


Jockey Dina Danekilde


Træner Hanne Bechmann

Finish skulle starte i sit 3. “filmstjerneløb” (de har alle haft noget med fordums tiders store stjerner på den front at gøre), og 3. gang var lykkens gang. Han førte fra start, trak sig så lidt og kom så igen så han lige førte kun for så at rykke tilpas meget når de kom for tæt på, og så give den gas til sidst. Han var fabelagtig! Intet mindre. Som det ses ser han også fantastisk ud, og jeg havde selvfølgelig gjort min del til at han skinnede så meget som vel muligt. Så han kunne måle sig med selv de største stjerner 🙂

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment