Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Søndagshygge

June 24th, 2009 · 2 Comments · Behandling etc., Diverse, Foto

Havde vi masser af søndag den 21. Det var min mors fødselsdag, og jeg var ikke på toppen – altså fysisk. Selvfølgelig savner jeg stadig min mor, men nu er det ved at være så længe siden, at det jo ikke gør ondt på samme måde, omend man reflekterer en smule. Sådan småsløj og lidt “stille” var den bedste kur en tur ned til mit “røde apperat”. Så får man det straks godt når man ser det smukke hoved. Fotoet ovenfor er taget i søndags, og smuk som få, det er han altså.

Finish pådrog sig ved sin sidste start et sår bagpå sin ene baghov (nogen trådte op i ham!!!) og det har jeg så gået og plejet hver dag på nær en dag sidste uge, hvor Susie gjorde det for mig og hun har hjulpet mig, sålænge han fik bandage på. Det var et overstået kapitel på det tidspunkt, og vi kunne koncentrere os om at hygge os for det meste.

Således var vi også oppe i Dyrehaven og gå en tur. Vi var ned omkring søen og det nød han virkelig og var helt afslappet omend der snart ikke var grænser for, hvad vi mødte af kondiløbere, cykler og folk på skovtur omend det jo var tidligt på dagen.

Vi mødte så galt en mand, der synes, han skulle løbe på RIDESTIEN! Nu er der jo sjovt nok en grund til at det netop hedder en ridesti! Jeg gjorde ham opmærksom på det usmarte i det valg, men han fortsatte ufortrødent 🙂 Han tænker sig klart nok ikke om. En ting er at han er ligeglad med sin egen sikkerhed, men hvad med rytteren og hesten!!! Jeg kan blive SÅ tosset på sådan “en klaphat”. Nå, men udover den klovn, så havde Finish og jeg en dejlig, dejlig gåtur! Vel hjemme igen fik han ordnet fusser og sår og så kunne han få lidt fred, og det er så der ovensiddende er taget. Det er da ikke underligt, at jeg elsker ham – vel? 😉

Tags: ···

2 Comments so far ↓

Leave a Comment