Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Finish på forsiden

July 11th, 2009 · No Comments · Diverse


Forsiden af Galoppen, hvor artiklen om Finish First var i for nogen uger siden nu

På Galopbanen kan man selvfølgelig købe et program! I det her program er der fra tid til anden og som regel en artikel om en hesteejer, opdrætter, en særlig hest etc., så vi alle får deres historie. Det er mennesker, som vi som er i sporten selvfølgelig ved hvem er, men det er sjældent man har den fulde historie. Og det er rigtig hyggeligt at læse, hvordan det hele startede og så er fortsat til, hvor det er idag.

En af sådanne artikler handlede om Inge Østerby (som købte Finish i sin tid), Stald Great Joy, som senere kom til og ikke mindst om Finish First. En dejlig artikel som jeg gerne her vil takke Carsten Bundgaard for (så jo Carsten, jeg har set) og så er jeg jo ikke mindst stolt og glad over, at jeg også figurerer i artiklen som Finish’ særlige ven. Jeg har med tilladelse fået lov at bringe den her, så her kan du læse den i i pdf-format:

Artikel Galoppen – Forside

Artikel Galoppen siden 1

Artikel Galoppen side 2

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment