Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Finish på sommerlejr

July 1st, 2009 · No Comments · Karlebo

Ham den røde er taget på sommerlejr. Det synes vi han havde fortjent efter sin flotte indsats fornyeligt. Så nu går han sammen med følhopper, føl og Amazing Award og nyder livet. Det passer ham ganske strålende kan meldes. Lotte og jeg havde sat hinanden stævne igår, og kørte derop sammen. Det var ikke bare varmt, det var stegende. Finish som ellers er meget aktiv på folden var også stille sammen med hopper og føl, der holdt “siesta” for fuld skrue. Amazing og ham var fuldt tilfredse med at stå nede hos os og blive kløet i panden. Så det var så vældig hyggeligt.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment