Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Power walking

July 8th, 2009 · No Comments · Dejlig dagligdag

Finish og jeg var ude og “Power Walke” i dag! Ikke at jeg har nogen som helst idé om deffinitionen på det, men efter vores standarder var det. Han havde været ude på en tur i skoven og kom tilbage. Folden havde jeg reserveret til ham, så der var han ude og rulle sig og gå lidt. Så blev han vasket for alle pengene (satte han så ikke så meget pris på, men sådan er det). Til gengæld synes han en Power Walking tur rundt søen med indlagte græspauser var lige sagen og det er godt for min kalorieforbrænding og talje m.m. Så vi nød begge to meget. Skønt at have ham inde igen (sådan helt egoistisk altså). Hjemme igen stod den på fodpleje, og camillete’s badning af et øje, der er lidt betændelse i, og så det andet også selvfølgelig. Det er han blevet rigtig god til. Og så kom der en klat salve i inden jeg gik, så forhåbentlig får vi skik på det hurtigt. Jeg efterlod ham smovsende gulerødder og frokost.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment