Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Samuel Purdy* Handicap – 2400 m

July 21st, 2009 · No Comments · Foto, Klampenborg, Løbsdage

Lørdag skulle Finish ud i Samuel Purdy Handicap over 2400 meter sammen med Cathrine Weilby. Det var jeg noget spændt på, og håbede virkelig de ville få et godt løb. Og det gjorde de. Det gik super og Cat og Finish endte på en meget fin 3. plads, kun kort slået. Før dem kom Metroline og Nicolaj Stott og vinder blev Pauls Pride (GB) med Annelie Hollstenius. Alle var glade og Cat ovenud tilfreds med “den gamle røver”! Han er en fin hest og noget så reel. Han er kommet fint over sit løb og er glad og tilpas.


Rundt første gang


Fra venstre: Dirtybird og Sara Slot, Metroline og Nicolaj Stott, Pauls Pride og Annelie Hollstenius, og Cathrine Weilby og Finish First


Cat og Finish på vej i mål

*Læs her om Samuel Purdy!

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment