Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Blæst om ørerne og højt humør

September 28th, 2009 · No Comments · Dejlig dagligdag

Idag var Finish nede og gå arbejde sammen med William (nej kameraet var derhjemme. Det var mørkt som graven) og han gik som altid rigtig godt.

Senere synes vi at han skulle ud og gå en lille tur i Dyrehaven og det kom han så. Jeg havde ikke taget højde for, eller regnet med at det her kraftige blæsevejr ville blive et problem. Havde jeg tænkt lidt over det, ville jeg godt kunne huske, at han faktisk ikke kan lide det. Men skal vi ikke bare sige det sådan, at nu glemmer jeg det ihvertfald ikke, og at den her gåtur ihvertfald gav varmen omend den ikke engang var halvdelen af den, jeg gik med Good Girl tidligere på dagen 🙂 Vi kom hele hjem og der smed jeg den røde på fold, hvor han kvitterede med nogen bukspring så store at jeg ikke har set dem større. Så humøret er mindst lige så højt skal jeg hilse og sige 🙂

Så alt i alt en dejlig dag igen i den rødes selskab.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment