Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dansk Kriteriumdag – de andre

September 24th, 2009 · No Comments · Dansk Kriterium, Foto

3-års Trophy

Ladybird (SWE) fuks hoppe v/Indian Lodge – Jaybird, ejet af Jaybird Stable, Trænet af Hans-Inge Larsen og blev redet til sejr af Shane Karlsson foran Kim Andersen og Master Piece, Per-Anders Gråberg og Sessan og Sara Slot og Navajo (IRE)

Financial Service Cup


Irish Anderson (IRE) brun v v/Raise A Grand – Starisa, ejet af Margareta Carlsson, trænet af Ole Larsen og blev redet til sejr af Mark Larsen foran Lennart Hammer og Vida Nova, Manuel Martinez og Danish Hand (IRE) og Anna Pilroth og Flyfire (SWE)

Global Opertunities Maidenløb


Maltho brun hingst v/Academy Award – Gaelic’s Fantasy ejet af Stald Guran, trænet af Tina Mortensen og blev redet til sejr af Manuel Santos foran, Lennart Hammer og Harmony Hall (NOR), Jacob Johansen og Saba Rock (SWE) og Dannyh Patil og Irish Smile (IRE)

Investment Banking DM Prep Race


Runner Runner brun v v/Academy Award – Afrodite, ejet af Stald 5 stars, Trænet af Helle Christensen (a), og blev redet til sejr af Mark Larsen foran Kim Andersen og Sitano (GER), Lennart Hammer og Madame IF (IRE) og Espen Ski og Graphiella (SWE)

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden tilladelse

Tags: ·························

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment