Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Farvel til “Flyveren”

September 24th, 2009 · 1 Comment · Foto, Royal Grand Prix


Fly Society og Lennart Hammer i søndags før Royal Grand Prix trukket af Susan Nielsen

Os der kender ham og sådan i daglig tale er han “Flyveren”. Helt officielt hedder han Fly Society mrk. br. hingst v/Flyinfact – Pollenca og er en stor puplikumsmagnet- og favorit. I mange år redet af Kim Andersen fast, men senest i makkerskab med Lennart Hammer.

Han er blevet godkendt avlshingst i Dansk Varmblod og med en alder på 8 år og en flot karriere bag sig, slutter han som galophest, og skal formentlig forfølge en ny karriere som avlshingst.

Han vil blive savnet. Også hos os fotografer, hvor han også ihvertfald her, har været en meget stor favorit. Så jeg har mange dejlige fotos af ham og kan via dem mindes en stor hest i alle meninger af ordet.

Søndag startede “Flyveren” i Royal Grand Prix og han fik en meget flot 3. plads og slutte karrieren på. Alt det bedste til ham fremover. Sålænge han ikke er flyttet, har jeg som idag fornøjelsen af at se ham på Enghavelyst hos Søren Jensen, men det får nok snart en ende. Idag fik han en gulerod som gled ned med stort velbehag. Alt det bedste til ham fremover.

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden tilladelse

Tags: ········

One Comment so far ↓

  • Deborah's food and something

    […] Synes du, at hesten og fotoet i det hele taget virker bekendt, er det fordi ham her er helbror til Fly Society, som han ligner helt vildt meget. Håber I får en god dag imorgen. Det er jeg sikker på, at jeg […]

Leave a Comment