Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Royal Grand Prix – Good Girl var god!

September 24th, 2009 · No Comments · Royal Grand Prix

Det var uhyre spændende. Royal Grand Prix. Der var en perlerække af gode heste til start. Der var Marron, der i den grad har kørt med klatten i år, der var Django, der altid går godt på Klampenborg, der var Fly Society, der også altid er med og så var der Good Girl, som ikke har startet ret meget i år, men som hvis hun er på toppen, er svær at slå.

Denne gang helt umulig skulle det vise sig. Hun tog front og øgede afstand til sine konkurrenter, og de nåede hende ikke. Hun viste tidligere tiders storhed og hele banen glædede sig på hendes og staldens vegne. Det var stort!

Good Girl er en skimmel hoppe v/Mas Media – Working Girl, ejes af Havemanns Mag. Aps, Bechmann og Buskop, og trænes af Hanne Bechmann. Good Girl og Manuel Santos sejrede foran Mark Larsen og Django, Lennart Hammer og Fly Society og Manuel Martinez og Cattlemans Clipper (SWE).

På søndag starter Good Girl i Norge i Semb Hovedgård Hoppeløp (L) over 1800 meter, og der bliver bidt negle og krydset fingre herfra, det er ganske vist. Du kan se startlisten her

Tags: ·········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment