Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Danny og Dustin

October 13th, 2009 · 5 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Jeg havde et ærinde på banen idag. Jeg skulle ned og se Sandie Kjær Nortofts hest Dustin gå et arbejde. Jeg havde ikke lige tænkt over, hvem han er (den vender vi lige tilbage til), men tog bare afsted med åbent sind. Det er ofte også det bedste, at mødes uden bagtanker og fordomme.

Der mødte mig en skønhed uden lige, og jeg tænkte stadig ikke over noget som helst. Det var først langt senere, at Sandie fortalte mig, at Dustin v/Diktat – Lyceta, sidste år var den dyreste hest på Åringsauktionen til at pris af 220.000 kr., solgt til Lone og Jens West og Sandie Kjær Nortoft. Og så kunne jeg godt huske, der var noget med sådan en dyr hest.

Det er ikke altid, det lige springer i øjnene, hvorfor en hest har kostet så mange penge. Men her må jeg sige, at blot på udstråling og væremåde i det hele taget, for slet ikke at tale skønhed, er Dustin alle pengene værd. Han har også fantastiske bevægelser og der var intet der rørte ham idag. Han var vågen, nysgerrig og glad på den helt rette måde. Han var meget mere moden og velaballanceret end man på nogen måde normalt ser hos en 2-års hest. Helt fantastisk dejlig var han.

Jeg kan jo godt lide “hands-on”, og jeg gik rundt med ham efter han havde gået sit arbejde, og jeg var dælme ikke meget for at slippe ham igen. Det var en rigtig klassehest, der var på banen idag. Hvis du gerne vil se Dustin live ligesom mig, så starter han i Prøveløb på lørdag på Klampenborg med Mark Larsen i sadlen.


En tur i Paddocken inden arbejde


Sandie Kjær Nortoft og Danny Patil på Dustin


Dejlige Dustin på banen idag – også startboksen var vi i

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden tilladelse

Tags: ····

5 Comments so far ↓

Leave a Comment