Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Far og Finish

October 26th, 2009 · No Comments · Diverse, Foto


Far og Finish


Også sidekammeraten Escargot fik selvfølgelig

Søndag havde jeg lovet at sørge for at alle de firbenede i stalden fik mad. Det er ikke så ofte, jeg får den tjans, men når jeg gør, så nyder jeg det meget. Min far havde tilbudt at komme og hente mig, og så ville han da gerne med derned. Det er sjældent, han har den slags lyster, så den greb jeg da selvfølgelig. Og det blev sådan.

Jeg greb kameraet med i håb om lige at have lys nok til at tage lidt fotos af far og den røde, for det blev jo sidste chance. Det gik lige akkurat, men jeg kunne som det ses godt have brugt mere lys.

Far var lidt itimideret over Finish, der for at få opmærksomhed slog noget med det store hoved. Så kom vi på det med gulerødderne, og så gik det jo strålende 😀 Men far synes generelt han er sød og sjov og en meget smuk hest – og det kan man jo ikke være uenig i 😉

Det var som altid hyggeligt at stå for forplejningen og en sludder med Hr. og Fru Buskop blev det også til, for de kom jo ned og puttede deres krikker og den slags. Alt i alt meget vellykket.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment