Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Generalen på eventyr

October 10th, 2009 · 1 Comment · Diverse, Foto, Udenfor Skandinavien


Lene Holmbæck og Finish First og Iben Hjort Buskop og General Ledger

I skrivende stund er “Generalen” og Morten Buskop på vej ud på, hvad vel nok roligt kan kalde deres livs eventyr. De har allerede oplevet en del, også sejrens sødme. “Generalen” har vist sig som en meget stabil og dejlig hest, der nu på grund af sine evner som jumper, er taget til det store, store udland. Helt nøjagtigt, skal han deltage i American Grand National på Far Hills, New Jersey lidt udenfor New York den 17. oktober, hvor der skal rides om 150.000 $ til vinderen. Rejsen går over Amsterdam og så med fly til New York og er en yderst bekostelig affære. Så der skal da herfra krydses fingre for, at de får lidt penge til at dække udgifterne og selvfølgelig ville en sejr være mere end fantastisk.

Personligt har jeg min lille andel i “Generalens” rejse, idet jeg igår gjorde ham klar til rejse og sørgede for at alt udi man, hale og pels så så godt ud som muligt og så masser af opmuntrende ord og kys og kram. Og ikke mindst Polo. Både “Generalen” og Neptune Joly (Morten og Ibens Buskop’s anden jumper) elsker polo, og jeg handlede ind på tilbud forleden. Han er en rigtig gentlemanhest, som er helt utroligt sød og rolig at have med at gøre. En sand fornøjelse også den vej rundt.

Ovenfor ses “Generalen” gå arbejde med en stor favorit hos mig nemlig Finish First. Det er ikke ret mange heste, der har skridtlængde til at kunne følge General Ledger, men “den røde” har. Alt held og lykke til Morten og Generalen! Startlisten kan du finde her, når den kommer.

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden tilladelse

Tags: ········

One Comment so far ↓

Leave a Comment