Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ingen dansk placering på Täby

October 11th, 2009 · 3 Comments · Foto, Täby


Mark Larsen på Sydney


Manuel Santos på Good Girl


Frederik Johansson på Peas And Carrots

Der blev holdt tommelfingre her, både for den ene og den anden. Det hjalp desværre ikke meget, da begge hopper var til start i Lanwades Stud. Stakes (L) på Täby her til eftermiddag. Tempoet blev lagt hårdt ud, og de to hopper ledte et stykke og var også med, hvor det foregik langt henad vejen, men faldt så fra.

Vinderen Entangle (GB) med Lennart Hammer var der ingen der kunne stille noget som helst op med. Fuldstændig overlegen satte den en spurt ind til sidst, der var helt uhyggelig. Den vandt foran Manuel Martinez og Melody Star og Jacob Johansen og Elicat. En der til gengæld levede helt op til forventningerne var Peas and Carrots, som i sin kendte overlegne stil vandt Songline Classic (L) sammen med Frederik Johansson. Alle resultater kan ses her.

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden tilladelse

Tags: ············

3 Comments so far ↓

  • Birgitte

    Dansk ejede og trænede Loire der blev redet af Sara Slot var 2. i hovedløbet. En utrolig flot præstation.

  • Deborah

    Hej Birgitte, tak for hilsen og for at rette en fejl. Synes ellers, jeg havde været grundig til at kigge, men der kan man se. Jeg så selvfølgelig godt at Sara blev 2. og det var utroligt flot, men at hesten var dansk, er smuttet for mig 🙂 Undskyld til læserne og ikke mindst til Sara!

  • Rettelse – Sorry Sara!

    […] Ingen dansk placering på Täby […]

Leave a Comment