Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lidt opdatering

October 10th, 2009 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto


Ovenfor ses Cathrine Weilby på Royal Award og Susie Glennie på Finish First den 15. september til morgenarbejde

Jeg prøver at følge med, men lige p.t. kniber det lidt, eftersom jeg har været plaget af mange computer/blogproblemer. Hakcere er ordet, og derfor har jeg været nødt til at skulle starte igen og lave en masse foranstaltninger her og andre steder. Det tager altsammen sin tid, men jeg prøver. Så bær over med mig.

Disse fotos er de første, jeg tog med mit nye kamera og viser tydeligt, at den røde i en alder af 10 år aldrig har set bedre ud. Endnu bedre, er han fuldstændig overskudsagtig fjollet og godt tilpas.

Idag skal han ud i Mary Lou Whitney Handicap over 2200 m sammen med Cathrine Weilby, og jeg vender tilbage med fotos (afhænig af vejret) og mere om det senere. Igår sørgede jeg selvfølgelig for, at han er nem og gå til og han blev højglanspoleret efter alle kunstens regler.

Du kan se dagens startliste her.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment