Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Raymond Glendenning Handicap – 2400 m – Paddock

October 18th, 2009 · 1 Comment · Løbsdage

Der var fuldt mødt op af piger til Finish start i Raymond Glendenning Handicap igår. Og det er altid hyggeligt i paddocken. Isadora Karlsson var ualmindelig sød og smilende som det ses, og også Finish fandt det bekendtskab hyggeligt, skulle det så vise sig. Det er altid dejligt, når hesten er glad og tilpas og det hele klapper. Det gjorde det også igår, og Finish var kun slået med mindst mulIgt (han og Prince Jonathan (SWE) har samme tid).

Igår var der en grund mere til, at være glad for det fine resultat. Det var nemlig Finish’ sidste start overhovedet. Efter igår indkasserer han sin pension, som skal tilbringes hos træner Hanne Bechmann i Karlebo. Så det var med både glæde og vedmod, at jeg kiggede på en smuk og dejlig Finish i højt humør stryge over mål.

Jeg personligt kommer til at savne det nære forhold til ham i det daglige, men for ham er det helt fint. Og jeg kan når som helst besøge ham, og se han nyder livet. Og så kan man ikke ønske sig mere for ens allerbedste ven. Så med det i mente, gik jeg selvfølgelig lidt amok i fotos af den røde igår, så jeg håber, I vil nyde dem.

Sammen med Kathrine i Paddock

Træner og Jockey – Hanne Bechmann og Isadora Karlsson

Inge Østerbye


På vej på banen for sidste gang

Tags: ·············

One Comment so far ↓

  • Som sædvanlig «

    […] eftermiddag, hvor jeg var nede og hilse på den “ham den røde” og vi gik en lille tur. Nu hvor han ikke skal løbe mere, og snart tager på landet, er et jo om at nyde ham, mens han er […]

Leave a Comment