Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Rettelse – Sorry Sara!

October 12th, 2009 · No Comments · Diverse, Foto, Täby


Sara Slot her i Dylan’s farver

Jeg havde da lige tage munden for fuld i mit indlæg, hvor jeg skrev, at der ikke var nogen danske placeringer igår på Täby.

Grunden er, at jeg faktisk ikke så 9. løb kan jeg se nu, og da jeg tjekkede efterfølgende har jeg simpelthen overset det. Det beklager jeg, og siger selvfølgelig stort tillykke til Sara med så fin en placering med Loire i Breeders Trophy Juvenile!

Jeg er kun menneske, så selvfølgelig fejler jeg – så er det godt, jeg har vågne læsere! Gør mig endelig opmærksom på, hvis jeg skulle lave en smutter.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment