Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sejr til Sara og grimt styrt på Jägersro

October 25th, 2009 · No Comments · Foto, Jägersro


Sara Slot på Eko Bel Air på Klampenborg

Der var løb på Jägersro idag. Flere spændende løb. Bl.a. det første, som var GULDSTOET over 1600 m dt, hvor danske Sydney deltog med Danny Patil i sadlen. Det blev en 5. plads til hende. Løbet blev vundt af Vas (ARG) med Gustavo Solis, fulgt af Moulli Cat (SWE) og Manuel Santos, Premier og Annelie Holstenius og sidst Castle Sienna og Dina Danekilde.

Næste løb var PAT EDDERY-LÖPNING over 1200 m dt og det vinder Sara Slot på Jumbo (ARG) i en fantastisk finish. Det var superflot. De vandt foran Master Chef (IRE) og Jacob Johansen, Maxims (ARG) og Leonard Rios, Light The Fire (IRE) og Kim Andersen og Great Choisir (IRE) og Isadora Karlsson.

3. løb forløber helt efter planen og så når vi til 4. løb, som er JGV-Jubilæums Handicap over 1730 m dt. Og det er dårligt startet før der lyder en sirene og de beder rytterne holde med at ride. Hører godt speakeren indikerer lidt før, at der sker noget. Vi ser senere, hvad der sker og det er altså hest med startnummer 2., der starter med at falde, og så ryger Escapist og Ricardo Ramallo og Carnet Apache og Natalie Mortensen falder simpelthen stort set samtidig i en stor rulning ovenpå hinanden. Hest nr. 1. Spartacus Sun og Therese Hansson er lige ved at ryge med, men slipper med skrækken. Når man sad og så det forventede man, at der ville være meget skadede jockey’s og også heste, men lykkeligvis slap både heste og ryttere let.

Det var den første hest der faldt’s jockey Max Friberg blev taget med til sygehuset og ligeledes Natallie Mortensen som havde ondt i knæet. Max Friberg har fået en hjernerystelse og skal overnatte på hospitalet. Løbet opgives, da hestene har løbet langt, inden de bliver stoppet, men Gudskelov at ingen kom mere til skade i et styrt, der kunne være gået langt værre.

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden tilladelse

Tags: ······························

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment