Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinder af Mary Lou Whitney Handicap – 2200 m

October 11th, 2009 · 2 Comments · Foto, Klampenborg

Finish skulle starte igår i Mary Lou Whitney Handicap over 2200 m med Cathrine Weilby i sadlen. Jeg havde en fornemmelse af, at det var igår Cat skulle have dels sin første sejr siden sit brækkede ben, men også hendes første på Finish. Jeg fik ret i min formodning. Finish var totalt cool med ørerne fremme hele vejen vandt han med 1½ længde. Det var storslået at se den gamle røver så tilpas og SUPERDEJLIGT at han fik en sejr med Cat – det kunne ikke være bedre.


Situationer fra Paddocken


På vej rundt første gang i følgeskab med El Masir (GB) og Martin Rodriguez


Sådan ser en rigtig vinder ud 🙂


På græsset til fotografering med Katrine Lau og Cathrine Weilby

Tags: ······

2 Comments so far ↓

  • Lørdagskomben med indlagt dramatik

    […] Exxie (GB). Så enden blev, at Shareholder blev Bechmann Racing’s første vinder (nr. 2 var Finish First i Mary Lou Handicap) foran Marc Stott og Cut the Wind og Manuel Santos og Szuma (SWE). Tillykke til familien Eisner med […]

  • Dejlig gåtur «

    […] jeg nævnte igår, var planen at gå en tur i stalden idag. Og det kom jeg også. Efter som at ham den røde vandt i lørdags, var det passende med lidt morgenmad til tøserne. Nu var der jo to vindere, så jeg var heldigvis […]

Leave a Comment