Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinterhi

November 27th, 2009 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto, Karlebo

Igår var jeg i Karlebo. Det var jeg hovedsageligt for at se til Finish. Det var håbet, at vejret havde artet sig langt bedre, og solen var blevet fremme, så der havde været basis for lidt fotos. Jeg tog også, den smule, jeg lige sådan kunne nå inden sluserne ovenfra åbnede sig. Det er alt andet lige ikke det samme, man får ud af det, når man står udenfor hegnet og det regner. Kameraer er ikke vildt glad for vand, så det var begrænset, men lidt fik jeg da af den smukke røde. For smuk det er han selv i regnvejr og i mudderbad. Finish “skygge” er Classic First, som er “limet” til ham nærmest!

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment