Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

*☆*☆*GODT NYTÅR*☆*☆*

December 31st, 2009 · 2 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Scener som denne fra Dansk Derbydag, håber jeg på mange flere af i det nye år. Her er det Kim Andersen på Keep on Flying, Alan Munro på Crowline Four og Manuel Martinez på Cut Classic i Derby Consolation

Jeg kunne remse op en udendelig strøm og ligeledes er der masser af flere fotos, også mange I slet ikke har fået set endnu. Selvom jeg så smed endnu flere fotos og remsede op, så ville det ikke dække mængden af dejlige oplevelser i året der gik.

Hvilken der har været den største eller de største (for at pille en ud, er da umuligt eller?) skal jeg ikke dømme i, for det er som regel jo en personlig ting for den enkelte. Nogen foretrækker de korte distancer, andre de længere. Nogen en hest og nogen en anden o.s.v. Men generelt set kan vi der for alvor er bidt af sporten jo bare ikke få nok, næsten uanset. Så hver vinter piver vi. Nu skal vi undvære vores elskede løbsdage HELT til april. Og så går det faktisk hundehamrende stærkt alligevel, når det kommer til stykket. Og det er da fedt, når det hele begynder at grønnes, at komme til den første løbsdag. Det elsker jeg ihvertfald.

Den nye sæsson byder på glædelige ting, men der er også andre både steder, mennesker og ikke mindst heste, der ikke er med os mere. Og dem vi mangler, skal have en særlig tanke her til højtiderne.

Af nye dejlige ting, der venter os er den nye træningsbane, der som det forstås, kan tages i brug til februar. Det ved jeg ihvertfald alle såvel trænere, ryttere og hesteejere glæder sig over.

I staldende summer det lige om lidt med forventning om først vores staldrundgang og dernæst sæssonstart. Masser af nye lovende heste rundtomkring og en ny bane – det kan da kun blive endnu en spændende sæsson.

Tilbage står kun at ønske alle et rigtig godt Nytår og på gensyn i det nye år.

Tags: ··

2 Comments so far ↓

  • RieH

    Desværre læste jeg et eller andet sted på nettet, at vinteren spås at vare frem til Maj…og så risikerer vi aflysing af de første løbsdage :o(

    Personligt glæder jeg mig til at se, hvad Smokey Storm, Freja og ikke mindst Tears Go By har at byde på i år :o)

  • Deborah

    Det håber jeg dælme ikke. Så kender jeg mange, der går helt i spåner. Men lad os nu se, hvor galt det går. Det er altid spændende, at se hvad hestene har at byde ind på i den nye sæsson, og også de små nye, der kommer til. Jeg glæder mig også til at se, hvordan det går vores åringer og ikke mindst “min grå dame” Good Girl.

Leave a Comment