Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fotofavoritter – Pistachio & søn

December 7th, 2009 · 2 Comments · Avl, Dansk Derby, Foto, Photo Favourites

Jeg vil poste nogen af mine favoritter her indimellem. Forhåbentlig til glæde for alle. Her Pistachio, hvor han holder øje med sine hopper fra sin boks, hos Hanne & Jens Bechmann i Karlebo, hvor han står og udøver sin pligt som avlshingst.

Han er en hingst hvis afkom, vi kommer til at se meget mere til i næste sæsson. Vi har jo allerede set et helt fantastisk – nemlig: The One And Only(2006) v/Pistachio (GB)- Blizzard Queen (GB) – som jeg er helt vild med, sådan rent udseendetsmæssigt. Jeg kender den jo ikke, men skal jeg tage efter de to afkom, vi har i Bechmannstalden p.t., så bliver det meget spændende at følge dem og de andre i 2010. The One And Only er – jeg var lige ved at sige selvfølgelig – opdrættet på Stutteri Hjortebo!


The One And Only i Deryoptoget 2009

Tags: ······

2 Comments so far ↓

  • Monte Carlo

    […] his dad’s side Pistachio is the father of both of those and The One And Only, Miss Valuev, Sazerac, The Seducer, Snow Flake […]

  • 120619 – Besøg hos Bechmann Stud

    […] med hoppeføl efter Binary File (Nurejev), Loquita (Final Appearance) med hingsteføl efter Pistachio (Unblest) og Charming Loza (Lavman) med hingsteføl efter Decorated Knight (Galileo) – du kan […]

Leave a Comment