Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Jock The Movie

December 13th, 2009 · No Comments · Film

Jeg gad vide, hvad der sker! Men det er kun godt. Vi bliver oversvømmet med film, der handler om vores dejlige sport. Først kom der serien Jockey’s, hvor vi stadig her i Danmark har mere tilgode.

Så er der filmen om Julie Krone, der også er igang med at blive optaget, og nu kommer der sørme en film mere, hvor optagelserne begynder i februar. Jockthemovie er en dokumentarfilm om de kvindelige jockeys, der i 60’erne og 70’erne kæmpede for at få lov til at ride som professionelle jockeys. For opdateringer omkring filmen se Jock Movie Club på Facebook. Det er da skønt, at have hele to film at glæde sig til, udover flere afsnit af Jockeys.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment