Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Flere Grundlovsløbsdagsfotos

January 18th, 2010 · 2 Comments · Foto, Grundlovsløb, Klampenborg

Så er der flere Grundlovsløbsdagsfotos! De ligger i det fine slideshow fra igår, for de hører til samme sæt. Kan du ikke holde til at se, dem fra igår igen, så klik til, hvor du ca. er kommet til på de små ikoner, der kommer frem neden under showet, når musen holdes der.

Ovensiddende udvalgte er lidt sjovt. Ikke på grund af Elione og Jumbo (ARG), som cantre fint til start, men på grund af Manuel’s tur i græsset. Som det ses ovre til venstre, er han halvt af her. Shareholder var langt fra sød og lavede et stunt af rang inden de kom afsted. Men afsted kom de, og sluttede på en fin 4. plads. Helt så fint gik det ikke Jumo, som blev sidst. Håber I nyder lidt fotos i disse så galopfattige tider.

Tags: ····

2 Comments so far ↓

Leave a Comment