Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Biografi om Natasja

February 13th, 2010 · 2 Comments · Books, Diverse, Klampenborg

Natasja var først og fremmest sangerinde i den store offentlighed. Men for mange i Galopsporten var hun også i flere år tilknyttet Galopbanen og var faktisk udlært jockey hos Træner Søren Jensen.

Dermed er der mange i sporten, der kender hende og således måske kunne synes, det var interessant at læse en biograi, der er kommet om hendes liv, skrevet af Karen Mukepa og Rasmus Poulsen.

Politikken skriver bl.a., at bogen i nogen afsnit går utroligt tæt på, mens den mangler nærhed og nerve i andre, hvor man kunne have ønsket sig det og giver bogen 4 ud af 6 stjerner. Til gengæld siger de også:

Som biografi vil bogen givet ikke blive overgået, og sine få mangler og løse redigering til trods kan den ydermere læses som en klassisk og alment fængende fortælling om tøjlesløs ungdom, rodløs udlængsel og pludselig død.

Links:

Information om Biografien

Kom gerne med din vurdering her, hvis du læser bogen!

Tags: ··

2 Comments so far ↓

  • Catarina

    For lidt mere end et år siden var der en fantastisk udsendelse om og med hende i tv – det var en udsendelse der var lavet lige inden hun omkom. 🙂

  • Deborah

    Ja jeg har set glimt af en udsendelse og det har formentlig været den. Nu har hun ikke min store interesse som sådan, så jeg så ikke det hele 🙂 Den skal nok blive sendt igen, for dem som gerne vil se.

Leave a Comment