Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dick Francis har forladt os

February 15th, 2010 · 4 Comments · Books, Diverse, Nyheder/I avisen

Kan man lide Galopsport, heste og krimi i en skøn sammenblanding, så kunne man ikke andet end elske Dick Francis bøger. Personligt har jeg læst hver og en, jeg kunne få fingre i, og nogen endda flere gange.

Nu er produktionen af dejlige bøger definitivt slut. Dick Francis er afgået ved døden 89 år gammel. Det må jo siges at være en pæn alder, men personligt begræder jeg, at en mand, der har givet mig så mange timers glæde, er borte. R.I.P.

Links:

Dick Francis website

Dick Francis på Wikipedia

Tags: ····

4 Comments so far ↓

 • Steen Løvgreen

  Hej. Ja, vi er mange, som beklager Dick Francis´ død. Men for at vi ikke skal undvære Francis-bøger i Danmark, har jeg startet Forlaget GoeBøger for at udgive de seneste titler, som endnu ikke er udgivet på dansk. Første titel udkom 7. april og hedder DØDT LØB. Den holder Francis´ sædvanlige høje kvalitet. Og flere er på vej.

 • Deborah

  Det lyder da rigtig godt Steen. Det glæder mig. Elsker hans bøger. Kommer de også på lydbøger?

 • Steen Løvgreen

  Hej Deborah. Lydbøger er ikke besluttet endnu. Det kommer nok an på interessen for de trykte bøger.

 • Erik Søndergaards

  Godt med initiativ. (Men jeg vil hellere læse dem på engelsk -undskyld 😉 )

Leave a Comment