Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Galopbanen d.d.

February 2nd, 2010 · 1 Comment · Foto, Klampenborg, Nyheder/I avisen

Det er da muligt arbejdet med den nye bane, går planmæssigt. Men det var ikke idag ihvertfald, hvor undertegnede var forbi for at tage lidt fotos af netop det pågående arbejde. Alt stod stille undtagen Walkeren, hvor hestene gik og hyggede sig. Det var også svært fremkommeligt. Jeg kunne dårligt komme ned til omtalte bane uden at synke i til knæene, så jeg vendte om, og kørte en tur i stalden. Der var jeg med til at sende to heste afsted en tur i skoven og fik en kop kaffe og en sludder. Det er altid dejligt. Nu er de igang med banen, og sneen gør, at det er lidt lettere at acceptere, at vi bare ikke kan ride på banen i øjeblikket. Men at det er upraktisk er der ingen tvivl på, men sålænge der er bare er sne nok, så kan det endda gå. Det er værre, når det er sådan en halvkvædet vise og det er rigtig glat. Men foreløbig ser der altså sådan her ud.


Malin Karlsson på Majestic Elven og Lene Holmbæck på Escargot i Dyrehaven idag

Tags: ···

One Comment so far ↓

Leave a Comment