Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Servicemeddelelse – Jockeyfotos

February 14th, 2010 · 1 Comment · Diverse, Foto


Manuel Santos på Lovenowar

Jeg kan se ovre på min anden blog, at der der søges på bestemte jockey’s og fotos af samme. Og der ligger da også lidt derovre, omend jeg søger at lægge hovedparten af den slags her.

Her søges ikke så meget, men nu henviser jeg og håber så, at det hjælper til at finde fotos på Flickr. For det er jo langt fra alt, der ligger på bloggen(e) Der er stadig store hængepartier i forhold til at få ordnet og sorteret, men der arbejdes heftigt på det. Der er jo stadig også koks i det endnu p.g.a. den hackeroplevelse, hvilket gør, at nogen sikkert søger efter nogen gamle indlæg, som de ikke kan finde. Fotos er der, men de ligger så i nævnte albums.

Således har stort set alle jockey’s deres eget album med fotos af dem. Som sagt, der kommer løbende mere, men der skulle da være rigeligt at gå igang med. Du kan se jockeyalbum her. Ligeledes har flere heste også deres eget album, og de ligger her. Er du i tvivl om noget eller søger du noget, du ikke kan finde, så spørg mig endelig. Jeg skulle kunne grave frem af gemmerne.

Tags: ····

One Comment so far ↓

Leave a Comment