Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Årets første banefotos

March 18th, 2010 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Her fornemmer man, det kaos, der har hersket på banen, og hvad der stadig mangler. Bl.a. mangler rails jo for en stor dels vedkommende. Her er det Cathrine Weilby på Good Girl v/Mas Media – Working Girl og Lennart Hammer på Larchmont v/Academy Award (IRE) – Wings of a Dove (GB)

Cathrine og Lennart på hver sit Pistachio (GB) afkom. Lennart på Miss Valuev v/Pistachio – Phoenix Phantom og Cathrine på Mojito v/Pistachio – Titchi Witchi (GB)

Idag var det den første rigtige forårsdag. Dels på grund af vejret, men sandelig også fordi, det var første gang, jeg var på banen. Det var dejligt, omend det helt fra morgenen af var monstertåget.

Det gjorde ikke noget, for den lettede, og det blev dejligt vejr. Medbragt var kameraet i tilfælde af netop det, og så blev det da til lidt fotos imellem alle dagens gøremål og dem var der rigelig af.

Jeg glæder mig til at tage flere, og håber I nyder disse første. Jeg nød at tage dem. Jeg er ikke så tæt på som ønsket, da man ikke må gå på den nye belægning endnu. Så skal jeg helt ned i den anden ende og gå ind, men det gik alligevel.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment