Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Hestebedøvelse som rusmiddel

March 22nd, 2010 · No Comments · Diverse, Nyheder/I avisen

Det er åbenbart den store trend i øjeblikket. Der har været skrevet om det før, men det bliver det ikke mindre rystende af. Nu er de unge åbenbart rystede over den stærke virkning!!! Jamen det er da også “chokerende”, at man ikke ustraffet indtager et middel, der er beregnet til et dyr, der vejer ihvertfald 4 gange så meget som en gennemsnitsmand – vel og mærke voksen mand, at så slår det hårdt! “Helt overraskende”! Det er så vidt vides ikke forbudt at bruge hovedet, og når man er så dum, at man kan finde på at indtage noget sådant, så beder man altså selv om balladen!

Relaterede links:

B.T. – To unge i koma efter bytur på hestemedicin

Dr.dk – Mange unge feste på hestemedicin

Dr.dk – P4: Unge bruger dyremedicn som rusmiddel

Berlingske – Partyfolkets store hesterus

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment