Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sand og seje tøser

March 23rd, 2010 · No Comments · Ikke kategoriseret


Cathrine Weilby på Belvedere


Bettina Wilsom på Fortunens Boss og Sara Slot på Mamaloca


Bettina Wilson på Fortunens Boss


Sara Slot på Mamaloca


Alle tre tøser på vej ud af banen

Jeg var egentlig taget ned for at se Cat ride, og det fik jeg selvfølgelig også fotograferet her, men når lejlighed byder sig for fotos sådan generelt, er jeg jo ikke den der lader den passere. Således heller ikke her, hvor jeg var heldig, at få hele tre seje tøser. Og så var Maria Carlstedt faktisk også på banen, men hende fotograferede jeg med vilje ikke, da hendes “Baby” havde rigeligt at forholde sig til, med hele maskinparken igang dernede.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment