Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lige før første løbsdag

April 14th, 2010 · 1 Comment · Foto, Klampenborg


Susie Glennie på Air Strike Elven og Cathrine Weilby på Royal Award


Cathrine på Escargot


Kim Andersen på Runner Runner


Lennart Hammer på Huricane Line og Danny Patil på Irish Smile (IRE)

Det var det rene slaraffenland på banen igår. Der var en sværm af heste, man kunne fotografere, og så nåede jeg jo så ikke dem alle, for jeg skulle jo også med retur til stalden. Der var dog en undtagelse. Da Helle fortalte, at Runner Runner kom lige straks, så blev jeg og gik selv tilbage. Ham måtte jeg fotografere. Lyset var noget drilsk igår. Det kan sådan noget stærkt forårslys godt være. Desværre er det utroligt bøvlet, hvis man skal fotografere på den nye bane. Det kan faktisk stort set ikke lade sig gøre uden at skulle stå på banen for at fange dem eller ihvertfald så tæt på, at man bliver til gene. Det kan lade sig gøre i svinget og lige efter, lige efter opløbet, men det er jo ikke det, man går efter. Så fotografmæssigt er den nye bane ikke et hit. Så jeg kan kun fotografere, de heste, der går indvendigt. Det er der så også mange der gør heldigvis. Og lige om lidt, så er det jo tid for rigtig løbsfotos på græsset. Det bliver dejligt. Vi ses på banen på lørdag. Du kan se alle dagens fotos her.

Tags: ···········

One Comment so far ↓

  • Tirsdagstandlæge og banetravlt « Deborah's Food and something

    […] Mellem turene til banen fik jeg børstet lidt heste og gjort klar også til Lennart Hammer (også jockey) skulle komme forbi. Og fik såmænd også vasket lidt hest igen, da han var færdig. Da dagen endte, havde jeg en aftale om at kigge ned på banen også, så det gjorde jeg så, og fik skudt lidt flere fotos. Du kan se mere på horseracing.dk […]

Leave a Comment