Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mandagsmorgenmagi

April 12th, 2010 · No Comments · Foto, Klampenborg


Aslam på Attention Please, som vinteren har givet størrelse og fylde og han ligner nu meget mere efter storebror Fly Society


Damer på tur – Susan Nielsen på Loquita og Iben Hjort Buskop på Good Girl


Goodie har altid tid til at lure på mig, selvom hun cantre


Loguita er også dygtigt til at “smile” til fotografen og er meget fotogen


Gert Hansen på Miss Kelly


Sara fulgtes med Gert på Sessan, og nød også morgensolen og det gode vejr

Efter turen til banen, gik jeg en tur op mod staldene for det hænder, man falder over et motiv deroppe også, og selvfølgelig gjorde jeg det – se selv:


Quick Release, som lige har vundet løb i det svenske, så ganske tilfreds ud med sig selv og tingenes tilstand


En skøn overraskelese, var Rikke og hendes helt vidunderlige araberhingst “Elly”, kort for “El Masri”. Alle der kender mig ved, at jeg er til fuldblod i stor stil, og næsten intet andet duer, men ham her, kunne jeg sagtens falde mere end pladask for. Hold op, han er dejlig!


Han var rigtig godt tilfreds med sig selv, og som det ses, er det ikke uden grund

Jeg havde allerede igår besluttet, at jeg ville en tur på banen her til morgen og skyde nogen fotos, og eftersom jeg så vågnede midt om natten nærmest, så var der ingen hindringer den vej. Vejret kan være svært at spå om meget tidligt, men vi er nu heldigvis på en årstid, hvor lyset sjældent er et problem, og idag var der næsten for meget. Det faktum, ligesom den nye banen, gør det til en noget speget affære, at få taget nogle fotos der om morgenen, men jeg lærer vel at “sno mig”. Helt ringe var det da ikke – håber I nyder dem.

Tags: ············

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment